Полонених після обміну лікуватимуть у депутатських лікарнях – Порошенко

Читать на русском
Президент Петро Порошенко доручив забезпечити медичною допомогою полонених українців після їх обміну, який запланований на 27 грудня.

Президент Петро Порошенко доручив забезпечити медичною допомогою полонених українців після їх обміну, який запланований на 27 грудня.

Про це увечері 25 грудня повідомили представник президента в ТКГ в Мінську з питань Донбасу, віце-спікер ВР Ірина Геращенко в ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Обмін полоненими: Україна бореться за фінальний списокІмовірність зриву запланованого на кінець року обміну заручниками на Донбасі вкрай висока.

За її словами, таке доручення глава держави дав під час наради, що відбулася 25 грудня за участю голови СБУ Василя Грицака.

«Президент дав доручення, що всі заручники, які будуть звільнені 27 грудня, повинні пройти медичну і психологічну реабілітацію в лікарнях, які раніше лікували тільки депутатів, міністрів, але тепер їх двері будуть відкриті для наших (звільнених) полонених», - заявила Геращенко.

У свою чергу Міноборони доручено «зробити все для того, щоб наші хлопці і жінки, які будуть звільнені, були доставлені до своїх родин», додала вона.

Раніше Геращенко повідомила подробиці обміну полоненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: