Стало відомо, якою була явка на місцевих виборах

Читать на русском
Явка на виборах органів місцевого самоврядування, які відбулися в Україні 24 грудня, в більшості об'єднаних територіальних громадах перевищила 50%.

Явка на виборах органів місцевого самоврядування, які відбулися в Україні 24 грудня, в більшості об'єднаних територіальних громадах перевищила 50%.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Громадянську мережу «Опора».

Виборчі правила «під себе»: для чого депутатам законопроект про мажоритарні вибориУ ВР зареєстрували законопроект, яким пропонується проводити вибори до парламенту виключно за мажоритарною системою. Які перспективи та коли реально відчути зміни у виборчій системі, розбирались експерти.

Згідно з інформацією на сайті, в громадах Запорізької області середня явка виборців склала 55,5%.

У Полтавській області на виборчі дільниці прийшли 52,9% членів ОТГ, що мають право голосу.

У Черкаській області явка склала 55,8%, в Чернівецькій - 52,8%. У Чернігівській області явка перевищувала 50% вже за станом на 17:00.

Як повідомляє прес-служба «Батьківщини» з посиланням на місцеві штаби партії, на виборах в 51 об'єднаної територіальної громади середня явка виборців склала 55%.

«Приблизна явка виборців на виборах станом на 20:00 склала 55,2%... Зокрема, найактивнішими були виборці в Новогребельський ОТО (Вінницька обл.) - 84% і в Височанської ОТО на Чернігівщині - 72,5%» , - йдеться в повідомленні.

Виборчі дільниці закрилися о 20:00.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Володимир Гройсман обіцяє не йти в президенти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: