Підсумки 2017: поліція підрахувала кількість злочинів у Києві

Читать на русском
У поліції повідомляють, що в 2017 році в Києві знизився рівень злочинності. Більшу частину традиційно складають майнові злочини.

Начальник київської поліції Андрій Крищенко під час звіту перед депутатами Київської міської ради заявив, що в 2017 році в Києві знизився рівень злочинності.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, пише «Слово і Діло».

«Рівень злочинності в розрахунку на 10 тис. населення в Києві складає 234 кримінальних злочинів, тоді як в минулому їх було 253. Цей показник знизився вперше, починаючи з 2012 року», - заявив Крищенко.

Статистика найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 рокиСлово і Діло згадало гучні вбивства і замаху не життя відомих чиновників, політиків і громадських діячів України, які відбулися за останні два роки.

Він уточнив, що традиційно велику частину всіх злочинів складають майнові злочини, зокрема крадіжки, яких зареєстровано більше 32 тис.

«Протягом року на лінію 102 ми отримали понад мільйон 200 тис. Ппвідомлень громадян, близько 860 тис. заяв внесено в Журнали єдиного обліку управлінь поліції. У столиці зареєстровано понад 68 тис. кримінальних злочинів, а це на 7% менше, ніж в 2016», - додав Крищенко.

За його словами, також простежується зниження скоєних окремих видів злочинів, в тому числі розбійних нападів, грабежів, незаконних заволодінь автотранспортом.

Статистику найгучніших замахів і вбивств в Україні за 2016-2017 роки можна подивитися в нашій інфографіці.

За даними порталу, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв навесні 2018 року запустити перше оновлене управління Нацполіції.

Раніше аналітики порталу розповіли, як працюється на посаді міністра внутрішніх справ Арсену Авакову

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: