Бойовики порушили «новорічне перемир'я» – штаб

Читать на русском
Бойовики на Донбасі, в суботу, 23 грудня, порушили домовленості про новорічно-різдвяне перемир'я, обстрілявши позиції ЗСУ на Світлодарській дузі.

Бойовики на Донбасі, в суботу, 23 грудня, порушили домовленості про новорічно-різдвяне перемир'я, обстрілявши позиції ЗСУ на Світлодарській дузі.

Як інформує «Слово і Діло», про це в коментарі 112 Україна повідомив речник штабу АТО Василь Лабай.

З'ясувалося, про провокації на новорічні свята в зоні АТОПроросійські бойовики накопичили значні арсенали зброї на Донбасі. У штабі повідомили, що ВСУ та інших військових формувань готові до режиму перемир'я.

За його словами, противник здійснив провокаційний обстріл українських позицій із застосуванням БМП, гранатометів і мінометів. Загиблих і поранених українських військових внаслідок обстрілу немає.

Лабай додав, що сили АТО вогонь у відповідь не відкривали.

«Цей обстріл не мав загрози життю нашим військовослужбовцям, проте ми завжди готові дати адекватну відповідь на ці провокації», - підкреслив він.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі з 00.00 за Києвом 23 грудня набуло чинності нове, передсвяткове перемир'я.

Як відомо, за минулу добу російсько-терористичні війська 22 рази порушили режим тиші, не дивлячись на те, що з півночі 23 грудня в зоні АТО оголошений режим припинення вогню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: