Суд обрав запобіжний захід перекладачу Гройсмана

Читать на русском
Шевченківський суд обрав Станіславу Єжову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів.

Шевченківський суд обрав Станіславу Єжову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів.

Про таке рішення судді Віталія Циткіча журналістам розповів адвокат Володимир Шпирук, пише «Слово і Діло». Цю інформацію підтвердила речниця генпрокурора Лариса Сарган.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 13 до 19 грудняЗа останній тиждень члени українського уряду виконали сім обіцянок, однак п'ять встигли провалити

За словами адвоката, досудове слідство триватиме до 17 лютого. Він додав, що будуть вивчатися матеріали, які були вилучені в Єжова під час обшуків. Шпирук наполягає, що його підзахисний провину не визнає. Адвокат зазначив, що Єжов у шоковому стані. Він не говорить.

Станом на 17:45 Єжова вивезли із Шевченківського суду.

Як відомо, 20 грудня Служба безпеки України затримала на робочому місці чиновника секретаріату Кабміну, який передавав російським кураторам інформацію про діяльність українського уряду.

ЗМІ з’ясували, що йдеться про Станіслава Єжова – заступника керівника протоколу прем'єр-міністра. СБУ кілька місяців «вела» його за згодою прем'єр-міністра Володимира Гройсмана для документування контактів Єжова з російськими спецслужбами.

За даними СБУ, затриманий інформував спецслужби Росії про зарубіжні поїздки та переговори прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: