Вручення підозри Мартиненку: адвокат розповів подробиці

Читать на русском
Адвокат Ігор Черезов підтвердив, що екс-нардепу від Народного фронту Миколі Мартиненку в середу, 20 грудня, вручили остаточну підозру.

Адвокат Ігор Черезов підтвердив, що екс-нардепу від «Народного фронту» Миколі Мартиненку в середу, 20 грудня, вручили остаточну підозру.

Про це він повідомив у коментарі «Українській правді», передає «Слово і Діло».

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що найближчим часом НАБУ надасть остаточну відповідь по справі МартиненкаСказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Насправді, ми дійсно сьогодні (20 грудня – ред.) були разом із Мартиненком М. В. і адвокатом Бойком П. А. в НАБУ, і не САП, а детектив НАБУ нам вручив текст підозри», – сказав він.

«Жодної сенсації в цьому немає. Просто були об'єднані дві кримінальні справи – перша, за якою Мартиненку М. В. було оголошено про підозру 20 квітня 2017 року, й друга, за якою підозри були вручені в жовтні 2017 року», – розповів Черезов.

Він заявив, що «жодних успіхів САП або НАБУ в цьому немає», й це «звичайна процесуальна дія».

«Найближчим часом буде оголошено про завершення слідства, після ознайомлення з боку Миколи Мартиненка справа буде передана до суду для розгляду по суті. Всі звинувачення проти Мартиненка розваляться в будь-якому суді через відсутність доказів», – вважає Черезов.

Раніше Мартиненко попросив повернути йому закордонні паспорти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: