Суд дозволив Мартиненку залишати межі Києва і області

Читать на русском
Суд Києва дозволив колишньому народному депутату Миколі Мартиненку залишати межі Києва і області.

Солом'янський райсуд Києва дозволив екс-нардепу Миколі Мартиненку виїжджати за межі Києва і області.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», посилаючись на прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрія Перова, передає «Слово і Діло».

Мартиненко програв справу в судах ШвейцаріїМартиненко програв справу в швейцарських судах щодо передачі інформації українському слідству про швейцарські рахунки.

Також суд частково задовольнив клопотання про продовження запобіжного заходу Мартиненко до 17 жовтня. Згідно з цим рішенням, суддя зберіг запобіжний захід щодо екс-нардепа у вигляді взяття на поруки.

Мартиненко повинен буде приходити в Національне антикорупційне бюро і Спеціалізовану антикорупційну прокуратури на першу вимогу, повідомляти про зміну місця проживання, а також здати паспорт для виїзду за кордон.

У той же час суд дозволив екс-парламентарія виїжджати з Києва і Київської області, що раніше забороняла йому попередня запобіжний захід.

Раніше екс-нардеп Микола Мартиненко здав закордонного паспорта міграційній службі. 22 квітня Солом'янський суд Києва ухвалив рішення відпустити на поруки міністрів і парламентаріїв колишнього депутата Миколи Мартиненка.

Раніше повідомлялося, суд не дозволив Мартиненку виїхати за кордон.

Нагадаємо, суд розгляне можливість продовження Мартиненку запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: