ЗМІ: САП вручила Мартиненку оновлену підозру

Читать на русском
Оновлену кінцеву підозру вручила САП сьогодні екс-нардепу від Народного фронту Миколі Мартиненку.

Оновлену кінцеву підозру вручила САП екс-нардепу від «Народного фронту» Миколі Мартиненку.

Як пише «Слово і Діло», про це «Українській правді» повідомило інформоване джерело в САП.

Озвучений список арештованого майна Мартиненка – ЗМІЗ'ясувалося, на яке саме майно колишнього народного депутата Миколи Мартиненка суд наклав арешт.

«Вручили підозру сьогодні (в середу – ред.) о 10 ранку», – сказало джерело.

Наразі невідомо, в який саме спосіб відбулося вручення.

«Українська правда» звернулася до адвокатів Мартиненка за коментарем.

Як відомо, 20 квітня детективи НАБУ та прокурори САП затримали екс-голову комітету парламенту з питань паливно-енергетичного комплексу, екс-нардепа Миколу Мартиненка. Його затримали в рамках розслідування за фактом розкрадання коштів ДП «СхідГЗК» при закупівлі уранового концентрату.

За даними САП, з 2013 до 2016 року злочинна організація, до якої нібито належав Мартиненко, завдала бюджету 17,28 млн дол. збитку.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд взяти Мартиненка під варту на 60 діб з альтернативою застави у 300 млн грн.

22 квітня Солом'янський райсуд Києва відпустив екс-нардепа Миколу Мартиненка на поруки народних депутатів із фракції «Народного фронту» та міністрів.

У жовтні Національне антикорупційне бюро під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомило про підозру в заволодінні майном ДП «НАЕК «Енергоатом» Мартиненку та його ймовірному спільнику, керівнику структурного підрозділу ДП «НАЕК «Енергоатом».

6 грудня Солом'янський райсуд Києва виключив з обов'язків Миколи Мартиненка здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: