Суд відпустив Мартиненка на поруки

Читать на русском
За рішенням Солом'янського суду екс народного депутата з Народного фронту Миколи Мартиненка відпустили на поруки.
Микола Мартиненко

За рішенням Солом'янського суду екс-народного депутата з «Народного фронту» Миколу Мартиненка відпустили на поруки.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на 112 Україна.

Мартиненко заявив, що задоволений рішенням суду. «Я нікуди не збираюся», - додав він.

Б'ється як риба об лід. Що світить Миколі МартиненкуВарто віддати належне Миколі Мартиненку – від картатої ковдри він відмовився одразу. Адвокати рапортують, що клієнт готовий до судового розгляду: тобто почуває себе нормально, штучного дихання не потребує. Це вигідно відрізняє Мартиненка від Насірова.

Нагадаємо, що 20 квітня детективи Національного антикорупційного бюро затримали колишнього народного депутата Миколи Мартиненка. У НАБУ сказали, що екс-нардеп затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в рамках розслідування кримінальної виробництва за фактом розкрадання коштів ДП ​​"Східний гірничо-збагачувальний комбінат.

У НАБУ заявляють про тиск з боку нардепів від «Народного фронту» на суддю, який обирає запобіжний захід для затриманих напередодні екс-нардепа Миколи Мартиненка та заступнику голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергія Переломи.

Адвокат колишнього народного депутата Миколи Мартиненка Петро Бойко заявляє, що у його підзахисного немає 300 мільйонів гривень, які потрібні для виплати застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: