Протягом листопада-грудня позиції сил АТО були атаковані понад тисячу разів – Марчук

Читать на русском
Протягом листопада-грудня російсько-терористичні угруповання на Донбасі зробили 1079 обстрілів територій, підконтрольних Україні.
Євген Марчук

Протягом листопада-грудня російсько-терористичні угруповання на Донбасі зробили 1079 обстрілів територій, підконтрольних Україні.

Як інформує «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав представник України в робочій підгрупі в ТКГ з питань безпеки Євген Марчук, оприлюднивши відповідний документ-доповідь.

Згідно з даними, які містяться в документі, на донецькому напрямку було зафіксовано 397 обстрілів (або 37% від їх загальної кількості), на маріупольському напрямі - 85 (8%), на луганському - 599 (55%).

При цьому озброєння, заборонене мінських домовленостей, НВФ використовували в 376 випадках, випустивши по позиціях ВСУ і об'єктів цивільної інфраструктури 3941 міну і снаряд загальною вагою близько 90 тонн (без урахування боєприпасів до гранатометів, БМП і стрілецької зброї).

Як повідомлялося, учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про перемир'я на Донбасі з опівночі 23 грудня 2017 року.

Раніше на блокпостах в зоні АТО посилили правила огляду військових автомобілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: