В Ізраїлі подякували США за позицію щодо Єрусалима

Читать на русском
Беньямін Нетаньяху подякував Дональду Трампу за накладене під час голосування в Раді безпеки ООН вето на резолюцію проти визнання Єрусалима столицею Ізраїлю.
Беньямін Нетаньяху

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху подякував президенту США Дональду Трампу, а також постійному представнику США при ООН Ніккі Гейлі за накладене під час голосування в Раді безпеки ООН вето на резолюцію проти визнання Єрусалима столицею Ізраїлю.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на мікроблог Нетаньяху в Twitter.

Туреччина готова відкрити посольство в ЄрусалиміПрезидент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Анкара хоче відкрити посольство у Східному Єрусалимі згідно з рішенням Організації Ісламського співробітництва про визнання його столицею Палестинської держави.

«Дякую, постпреде Гейлі. У Хануку Ви говорили, як Маккавей. Ви запалили свічку правди. Ви розвіяли темряву. Один переміг багатьох. Правда перемогла брехню. Дякую, президенте Трамп», – написав Нетаньяху.

Як повідомлялося, постпред України в ООН Володимир Єльченко повідомив, що Україна підтримала проект резолюції Радбезу ООН про статус Єрусалима й виступила за необхідність дотримання норм міжнародного права.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: