У РФ стартувала кампанія з виборів президента країни

Читать на русском
У понеділок, 18 грудня, Російська газета – офіційний друкований орган уряду Російської Федерації– опублікувала постанову Ради Федерації про призначення президентських виборів.

У понеділок, 18 грудня, «Російська газета» - офіційний друкований орган уряду Російської Федерації - опублікувала постанову Ради Федерації про призначення президентських виборів.

Як інформує «Слово і Діло», дана публікація офіційно дала старт президентської виборчої кампанії в країні.

Собчак розповіла, в якому випадку відмовиться від участі в президентських виборахЖурналістка і телеведуча Ксенія Собчак не виключила свою відмову від участі в президентських виборах у 2018 році.

З сьогоднішнього дня представники політичних партій та самовисуванці можуть офіційно балотуватися в президенти і подавати документи про участь в голосуванні.

Постанова про призначення виборів було схвалено Радфеда одноголосно 15 грудня. Глава ЦВК Елла Памфілова в п'ятницю заявила, що російська виборча система до голосування «повністю готова».

Крім того, сьогодні, 18 грудня, Центрвиборчком має намір затвердити календарний план виборчої кампанії, йдеться в повідомленні. Також з понеділка в ЦВК починає роботу інформаційно-довідковий центр.

За російськими законами президентські вибори повинні проходити в другу неділю березня. У 2018 році, згідно з цими правилами, вони повинні були пройти 11 березня, проте їх перенесли на тиждень, щоб день голосування збігся з річницею анексії Росією Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: