Мадуро повідомив про результати виборів у Венесуелі

Читать на русском
Президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що правляча Єдина соціалістична партія Венесуели перемогла в 90% муніципалітетів.
Ніколас Мадуро

Президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що правляча Єдина соціалістична партія Венесуели перемогла в 90% муніципалітетів.

Про це з посиланням на Reuters інформує «Слово і Діло».

У Венесуелі створили управління по криптовалютіПрезидент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив про створення в країні управління по криптовалюті.

До теперішнього моменту, за офіційними даними, соціалісти здобули перемогу в 41 з 42 регіонів, в яких вже підраховані голоси.

Однак президент заявив, що в результаті соціалістична партія візьме верх в більш ніж 300 муніципалітетів з 335.

Варто відзначити, що раніше Мадуро заявив, що чотири найбільші опозиційні партії країни не будуть допущені до участі в майбутніх президентських виборах. Глава Венесуели звинуватив опозицію в низькій явці на муніципальних виборах, оскільки партії закликали бойкотувати їх.

Як повідомлялося, влада Венесуели задіяли 140 тисяч співробітників правоохоронних органів і 115 тисяч військовослужбовців для забезпечення безпеки муніципальних виборів 10 грудня.

Раніше Мадуро повідомив про те, що країна приступає до створення власної криптовалюти El Petro, яка буде забезпечуватися «запасами венесуельських природних ресурсів, золота, нафти і алмазів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: