Справа Манафорта: суд ухвалив рішення

Читать на русском
У справі Пола Манафорта суд частково задовольнив прохання політтехнолога Дональда Трампа і звільнив його з-під домашнього арешту.

У справі Пола Манафорта і його компаньйона, за яким спецпрокурор США Роберт Мюллер зібрав понад 400 тисяч документів суд частково задовольнив прохання екс-глави президентської кампанії Дональда Трампа про звільнення з-під домашнього арешту на період судового розслідування його справи.

Про це повідомляє Reuters, передає «Слово і Діло».

«У своєму розпорядженні суддя Емі Берман Джексон заявила, що для звільнення з-під домашнього арешту, Манафорт повинен підписати документи, які дозволять конфіскувати чотири об'єкти його приватної власності, в тому числі, два в Нью-Йорку, один в місті Олександрія (біля Вашингтону) і його будинок у Флориді», - йдеться в повідомленні.

Крім того, політтехнолог Трампа матиме обмеження для пересування, включаючи введення комендантської години і обов'язкове носіння електронного браслета.

Також, згідно з рішенням судді, він може залишати свій будинок в Олександрії для перебування в іншій резиденції в Палм-Біч (штат Флорида), якщо всі умови будуть виконані.

Як повідомляється, Пол Манафорт може отримати тюремний термін до 80 років.

Його і ділового партнера Ріка Гейтса звинувачують по 12 епізодам. Зокрема, в змові проти влади США, відмиванні грошей, неправдивих заявах і семи випадках умовчування про рахунки в зарубіжних банках.

У травні 2017 року агентство Bloomberg повідомляло, що Пол Манафорт допоміг пройти в Раду «Опозиційному блоку». Також журналісти Associated Press стверджували, що мають докази того, що Манафорт отримав $1,2 мільйона від Партії регіонів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: