В ОБСЄ повідомили про плани Міноборони РФ

Читать на русском
Міноборони РФ має намір відкликати російських офіцерів з Спільного центру з контролю і координації припинення вогню (СЦКК) на Донбасі.

Міноборони РФ має намір відкликати російських офіцерів з Спільного центру з контролю і координації припинення вогню (СЦКК) на Донбасі.

Про це йдеться в звіті місії ОБСЄ, передає «Слово і Діло».

Оборона Донбасу: чим може допомогти Канада та чи потраплять Javelin в УкраїнуКанада включила Україну до контрольного списку країн, згідно з яким знімається обмеження на продаж вогнепальної зброї. Про озброєння України розповіли експерти.

Відзначається, що спостерігачі ОБСЄ отримали листа від російського оборонного відомства, в якому йде мова про відкликання офіцерів РФ зі спільного центру.

«14 грудня представник Збройних сил України при Спільному центрі контролю і координації (СЦКК) в штабі СЦКК, розташованому в підконтрольному урядові місті Соледар (79 км на північ від Донецька), передав СММ лист від Міністерства оборони Російської Федерації з повідомленням про те, що Російська Федерація має намір відкликати з території України офіцерів своїх Збройних сил з СЦКК», - йдеться в повідомленні.

Спільний центр по контролю і координації припинення вогню (СЦКК) - група з контролю за дотриманням Мінського протоколу, в яку входять представники української і російської сторін, а також бойовиків ОРДЛО. Центр розпочав роботу 26 вересня 2014 в місті Соледар Донецької області.

Нагадаємо, міжнародні організації мають намір перевірити свободу слова в окупованому Криму.

Раніше в ОБСЄ назвали кількість вибухів в зоні АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: