Трамп подякував Путіну за визнання досягнень США

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп після щорічної прес-конференції президента РФ Володимира Путіна в четвер, 14 грудня, зателефонував йому й подякував за визнання високих економічних показників Америки.

Президент США Дональд Трамп після щорічної прес-конференції президента РФ Володимира Путіна в четвер, 14 грудня, зателефонував йому й подякував за «визнання високих економічних показників Америки».

Про це йдеться на сайті Білого дому, передає «Слово і Діло».

«Президент Дональд Трамп сьогодні (15 грудня – ред.) розмовляв із президентом Росії Володимиром Путіним. Президент Трамп подякував президенту Путіну за визнання високих економічних показників Америки під час його щорічної прес-конференції», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що під час прес-конференції Путін, відповідаючи на запитання про діяльність Трампа, сказав: «Не мені оцінювати роботу президента Трампа. Це має зробити його виборець, американський народ. Ми об'єктивно бачимо деякі досить серйозні досягнення навіть за той невеликий період часу, який він працює. Подивіться на ринки, як вони зросли. Це говорить про довіру інвесторів американській економіці. Це говорить про те, що вони довіряють тому, що робить президент Трамп у цій сфері», – сказав президент РФ.

Раніше повідомлялося, що Трамп вирішив продати вилучені в США дипломатичні дачі РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: