У Мінську таємно домовляються про екстрадицію Саакашвілі – ЗМІ

Читать на русском
У Білорусі між українськими та грузинськими чиновниками проводяться таємні переговори про екстрадицію Міхеіла Саакашвілі.

У Білорусі між українськими та грузинськими чиновниками проводяться таємні переговори про екстрадицію Міхеіла Саакашвілі.

Про це з посиланням на власну інформацію повідомляє грузинський телеканал «Руставі-2», пише «Слово і Діло».

Про що мовчить Київ: чи буде екстрадиція СаакашвіліГрузія поки не отримувала відповідь України на запит про екстрадицію екс-президента Міхеіла Саакашвілі.

Зазначається, що з боку Грузії на переговорах присутній голова Служби державної безпеки Вахтанг Гомелаури. Другу сторону представляють урядові чиновники з України.

«Служба державної безпеки підтвердила інформацію лише після того, як «Кур'єр» (програма телеканалу) зв'язався з агентством. Пізніше на веб-сайті агентства було опубліковано оголошення, в якому говориться, що Вахтанг Гомелаури візьме участь до 100-річчя Служби безпеки в Білорусії», – йдеться в повідомленні «Руставі-2».

Нагадаємо, 11 грудня Печерський районний суд Києва відмовив прокуратурі в обранні запобіжного заходу для Міхеіла Саакашвілі у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Пізніше ГПУ викликала його на допит 18 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: