Японія запровадила нові санкції щодо Північної Кореї

Читать на русском
Японія запровадила додаткові санкції проти Північної Кореї, заморозивши активи 19 організацій. Про заявив генеральний секретар кабінету міністрів Есіхіде Суга.

Японія запровадила додаткові санкції проти Північної Кореї, заморозивши активи 19 організацій.

Як інформує «Слово і Діло», про це за підсумками засідання уряду країни заявив генеральний секретар кабінету міністрів Есіхіде Суга.

КНДР планує розробляти ще більше ядерної зброїЛідер Північної Кореї Кім Чен Ин закликав північнокорейських військових і вчених розробляти і виробляти більше ядерної зброї.

«Сьогодні на засіданні уряду для всебічного вирішення проблеми утримуваних в КНДР японських громадян і проблеми ракетної програми в якості додаткових заходів було прийнято рішення заморозити активи 19 організацій. Наша країна стоїть на принципі «діалогу і тиску» і «дії на дію», і ми настійно вимагаємо, щоб Північна Корея зробила конкретні кроки для вирішення ракетної проблеми і вкрай важливої проблеми містяться там японських громадян», - сказав Суга.

Також він уточнив, що всі організації, проти яких запроваджені санкції, є північнокорейськими.

За словами генсека, рішення викликане відсутністю прогресу з боку КНДР у виконанні резолюцій Ради безпеки ООН.

Як повідомлялося, постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі заявила про те, що Сполучені Штати Америки можуть «повністю знищити» керівництво КНДР у разі війни.

Раніше Сполучені Штати закликали всі країни світу перервати будь-які зв'язки з Північною Кореєю й позбавити її права голосу в ООН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: