КНДР планує розробляти ще більше ядерної зброї

Читать на русском
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин закликав північнокорейських військових і вчених розробляти і виробляти більше ядерної зброї.
Кім Чен Ин

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин закликав північнокорейських військових і вчених розробляти і виробляти більше ядерної зброї.

При цьому він особисто нагородив всіх, хто взяв участь в розробці балістичної ракети Hwasong-15, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

КНДР: порушник-Трамп «благає про ядерну війну»У МЗС Північної Кореї заявили, що президент США Дональд Трамп і його адміністрація «благають про ядерну війну».

«Вчені та робочі продовжать виробництво« новітньої зброї і обладнання »для« зміцнення ядерної сили в якості і кількості», - зазначив Кім Чен Ин.

Також він заявив, що Північна Корея повинна розробляти і виробляти більше різноманітної зброї.

Кім Чен Ин також назвав великою історичною перемогою розробку атомної бомби, водневої бомби і міжконтинентальної балістичної ракети Hwasong-15.

У той же час експерти відзначають, що у озброєння Північної Кореї, як і раніше є технічні недоліки, які їй необхідно усунути, перш ніж повністю завершити свою задачу по розробці ядерної ракети.

Як повідомлялося, ще в 2006 році розвідка Сполучених Штатів Америки попередила Конгрес, що Пхеньян веде секретну розробку біологічної зброї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: