КНДР веде розробку біологічної зброї – ЗМІ

Читать на русском
Ще в 2006 році розвідка Сполучених Штатів Америки попередила Конгрес, що Пхеньян веде секретну розробку біологічної зброї.
Кім Чен Ин

Ще в 2006 році розвідка Сполучених Штатів Америки попередила Конгрес, що Пхеньян веде секретну розробку біологічної зброї.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на The Washington Post, в даний час ця програма продовжує набирати обертів.

КНДР: порушник-Трамп «благає про ядерну війну»У МЗС Північної Кореї заявили, що президент США Дональд Трамп і його адміністрація «благають про ядерну війну».

Десять років тому експерти відзначали, що Північній Кореї не вистачає технічних навичок для створення повноцінного зброї. Однак на цей момент ситуація змінилася. КНДР «неухильно рухається до придбання необхідних механізмів, які потенційно можуть бути використані для просунутої програми біозброї», пише WP.

Крім цього, влада КНДР відправляють вчених за кордон для вивчення мікробіології.

Такий розвиток подій налякав американських аналітиків, які вважають, що Північна Корея при бажанні зможе налагодити виробництво біологічних патогенів в промислових масштабах.

«Якщо це почнеться завтра, ми можемо не помітити. Тільки якщо нам не пощастить, і наш інформатор не опиниться в потрібному місці», - сказав виданню анонімний чиновник.

Як повідомлялося, влада Південної Кореї має намір створити спеціальний загін для ліквідації лідера КНДР Кім Чен Ина.

Крім того, генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг повідомив, що балістичні ракети Північної Кореї здатні долетіти до Північної Америки і Європи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: