У штабі АТО відзначили зменшення обстрілів на Донбасі

Читать на русском
У штабі антитерористичної операції констатують зменшення кількості обстрілів на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

У штабі антитерористичної операції констатують зменшення кількості обстрілів на Донбасі.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 15 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Сьогоднішній день в районі проведення АТО характеризується зменшенням кількості обстрілів, але повного дотримання режиму припинення вогню немає. Всі випадки порушення умов перемир'я зафіксовані на донецькому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, бойовики з 82-мм мінометів обстрілювали української позиції поблизу Дослідного, а з гранатометів різних видів - поблизу Водяного і шахти Бутівка. Крім того, з легкого піхотного озброєння бойовики ввели вогонь по позиціях ВСУ в районі Песков і Авдіївки.

«Загалом, з півночі, російсько-терористичні війська здійснили 5 обстрілів позицій сил АТО. У двох випадках українські захисники відповідали окупанта прицільним вогнем», - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, з початку російської агресії проти України зниклими безвісти вважаються 403 громадянина України, серед них 123 військовослужбовців, бійці добробатов і міліціонери.

Тим часом, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомляє про ускладнення ситуації в районі Травневе і Гладосове на лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: