Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду з 6 до 11 грудня

Читать на русском

Протягом тижня, з 6 до 11 грудня, члени Кабінету міністрів України не виконали жодної своєї обіцянки, однак провалили чотири. Стільки ж нових обіцянок міністри дали за цей період. «Слово і Діло» представляє традиційний дайджест обіцянок урядовців.

Данилюк планує запустити земельну реформу у 2017 роціСказано 13 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Не виконав свою обіцянку міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, який у жовтні цього року пообіцяв, що Національна вугільна компанія буде створена за три тижні. Вугільна компанія все-таки була створена, однак на це знадобилося вдвічі більше часу, ніж обіцяв міністр.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також не розрахував терміни виконання обіцянки й за кілька тижнів не завершив впровадження Єдиної системи е-взаємодії між держреєстрами. Станом на 6 грудня лише розпочалися роботи з підключення базових державних реєстрів.

Також свою обіцянку не виконав міністр юстиції Павло Петренко. Він обіцяв до кінця року презентувати онлайн-сервіс реєстрації новонародженої дитини, однак переніс презентацію цієї послуги та пообіцяв презентувати її в січні 2018 року.

Крім того, Петренко цього тижня пообіцяв, що в 2018 році в Україні запрацює сервіс Mobile ID, який дозволить зберігати всі дані про громадянина на SIM-карті.

Детальніше про те, хто з міністрів що обіцяв українцям, дивіться в дайджесті «Слова і Діла».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: