Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест урядових обіцянок із 29 листопада до 5 грудня

Читать на русском

Протягом тижня, з 29 листопада до 5 грудня, міністри уряду встигли провалити три обіцянки, водночас жодну не змогли виконати. Ми пропонуємо до вашої уваги традиційний огляд обіцянок уряду.

Одна з невиконаних обіцянок належить прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, який не зміг реформувати службу зайнятості. Однак за тиждень прем'єр-міністр встиг дати 6 нових обіцянок. До нових зобов'язань прем'єра належать ремонт доріг Київ-Чернівці та Харків-Суми, а також збільшення середньої заробітної плати до 10 тисяч гривень.

Не встигнуть до кінця 2017 року запустити другу сонячну електростанцію в зоні відчуження Чорнобильської АЕС, як обіцяв міністр екології Остап Семерак. Як нам повідомили в компанії Rodina Energy Group Ltd (Rodina) і Enerparc AG, у грудні 2017 року планується запуск лише першого проекту в галузі сонячної енергетики.

Не дочекаємося ми цьогоріч і створення єдиного реєстру отримувачів соціальної допомоги. Міністр соціальної політики Андрій Рева обіцяв створити реєстр у 2017 році, однак переніс терміни виконання, а також, що реєстр отримувачів соціальної допомоги буде створений уже в 2018 році.

Більше про те, хто з міністрів що обіцяв українцям, у дайджесті «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: