Зловживання комунальних підприємств Києва: суд зняв арешт із низки квартир

Читать на русском
Один із районних судів зняв арешт із низки квартир у столичному житловому комплексі, який фігурує в розслідуванні Антикорупційного бюро.

З низки квартир у житловому комплексі «Паркове місто», які були арештовані в рамках розслідування Національного антикорупційного бюро у справі про можливі зловживання владою чиновниками комунальних підприємств зі сфери управління Київської міської державній адміністрації, зняли арешт.

Таке рішення було ухвалено одним із районних судів міста Києва тиждень тому за клопотанням комунального комерційного унітарного підприємства «Фінансова компанія «Житло-Інвест», пише «Слово і Діло».

За словами представника ККУП, арешт на квартири був накладений необґрунтовано, оскільки в постанові відсутні відомості та обґрунтування того, що зазначені квартири можуть бути визнані речовим доказом. До того ж, як стверджують у КП, арешт заважає реєстрації права власності нерухомого майна за підприємством і територіальною громадою міста Києва, чим порушуються їхні права.

Крім того, в «ФК «Житло-Інвест» відзначили, що в діях підприємства детективами НАБУ поки що не виявлені ознаки будь-яких кримінальних правопорушень при укладанні угод купівлі-продажу квартир.

Детектив НАБУ проти клопотання не заперечував і вважав можливим скасування арешту.

Суд, вислухавши доводи обох сторін, зняв арешт із 89 квартир у ЖК «Паркове місто».

Нагадаємо, суд зняв арешт із майна компанії-фігуранта в справі про ймовірне зловживання службовим становищем чиновниками КП зі сфери управління КМДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: