Зловживання столичних КП: суд зняв арешт із майна компанії-фігуранта

Читать на русском
Суд вирішив зняти арешт з майна підприємства, яке фігурує в розслідуванні Антикорупційного бюро.

У рамках розслідування Національного антикорупційного бюро в кримінальному провадженні за фактами можливого зловживання владою чиновниками комунальних підприємств зі сфери управління Київської міської державної адміністрації суд зняв арешт з квартири, яка належить «КУА «Авалон», що фігурує у справі.

Таке рішення суд ухвалив кілька тижнів тому за клопотанням представника компанії, повідомляє «Слово і Діло».

За версією адвоката, арешт на квартиру наклали необґрунтовано, тому що жодних доказів на підтвердження обставин можливого злочину слідством не представлено й в постанові суду не зазначено.

Своєю чергою детектив із доводами представника «Авалону» не погодився, однак вважає, що з огляду на потреби досудового розслідування в кримінальному провадженні, скасування арешту цього майна не завдає істотної шкоди.

Вислухавши доводи обох сторін, суддя ухвалив рішення зняти арешт із квартири.

Нагадаємо, журналіст «Слова і Діла» дізнався, що детективи Бюро взялися за перевірку столичних КП за фактами можливого зловживання владою при закупівлі квартир у двох компаній, право власності на які вони не оформляли.

Раніше НАБУ отримало доступ до деяких документів у справі можливого незаконного збагачення міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: