Затримання Саакашвілі: адвокат повідомив про рішення політика

Читать на русском
Затриманий лідер «Руху Нових сил» Михайло Саакашвілі в знак протесту дій влади проти себе вирішив почати безстрокове голодування.

Адвокат затриманого лідера партії Рух нових сил Михайла Саакашвілі Руслан Чорнолуцький повідомив, що політик оголосив про початок безстрокового голодування.

Про це він заявив, виступаючи перед активістами біля ізолятора, де утримують політика, передає «Слово і Діло».

«Саакашвілі заявляє про початок безстрокового голодування. Також він буде протидіяти будь-яким спробам примусового годування», - заявив Чорнолуцький.

Він також додав, що в разі прийняття судом рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб, Саакашвілі «ще жорсткіше буде продовжувати голодування». За словами адвоката, стан здоров'я Саакашвілі задовільний, проте через високий тиск до нього приходили медики.

Екс-президента Грузії затримали в Києві ввечері 8 грудня. Його відправили в Головне управління СБУ по Києву і Київській області.

Потім, за даними генерального прокурора Юрія Луценка, Саакашвілі помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Вночі 9 грудня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила про завершення слідчих дій у відношенні політика. За її словами, суд про обрання запобіжного заходу пройде сьогодні, але не назвала точного часу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: