Клімкін прокоментував затримання Саакашвілі

Читать на русском
Клімкін підкреслює, що Захід вважає затримання лідера партії «Рух нових сил», екс-голови Одеської обласної державної адміністрації, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі внутрішньою справою України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін підкреслює, що Захід вважає затримання лідера партії «Рух нових сил», екс-голови Одеської обласної державної адміністрації, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі внутрішньою справою України.

Про це він сказав журналістам в суботу 9 грудня, повідомляє «Слово і Діло».

Антигрузинська кампанія: чи візьмуться США мирити Порошенка та СаакашвіліПосольство США відреагувало на ситуацію із затриманням Міхеіла Саакашвілі, закликавши українську владу дотримуватися законів. Яка роль Вашингтона в цьому конфлікті, розбирались експерти.

«...Це українська справа: робіть свою справу, але робіть її в рамках правового поля. Все дуже просто. А якоїсь такої формальної реакції, незвичайної, ви не почуєте, оскільки вони (Європа - ред.) розуміють, як це має робитися. І завжди, коли ми говоримо, що у нас європейське суспільство, європейська країна - це верховенство права. Робіть це відповідно до правових зразків. Все дуже просто», - заявив Клімкін.

Нагадаємо, увечері 9 грудня прихильники політика почали збиратися під СІЗО.

Також відзначимо, раніше події з Саакашвілі прокоментував радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: