За добу в АТО загинули чотири українських воїна, двоє отримали поранення

Читать на русском
За минулу добу и зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі було зафіксовано 28 порушень режиму припинення вогню бойовиками, загинули чотири українських військовослужбовців.

За минулу добу и зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі було зафіксовано 28 порушень режиму припинення вогню бойовиками, загинули чотири українських військовослужбовців, один поранений, ще один отримав бойову травму.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.

Карта АТО: ситуація на сході України на 8 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 8 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Ситуація в районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська все частіше застосовують міномети різних калібрів, заборонені Мінську домовленостями, і активізували застосування безпілотників», - йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку ще вдень бойовики з піхотного озброєння і 120-мм мінометів вели вогонь по наших позиціях біля Майського, а з настанням темряви обстріли перемістилися в район КПВВ «Золоте».

На донецькому напрямку пік вогневої активності бойовиків припав на першу половину доби, обстріли велися з мінометів і всього спектра піхотного озброєння в районі Водяного на Приазов'ї і в передмісті Авдіївки.

Біля Кам'янки наші позиції активно обстрілював снайпер. Крім того, в районі Водяного, Авдіївки, Майського, Сіверська та Станиці Луганській зафіксовано проліт ворожих БПЛА, заборонених мінських домовленостей.

Як повідомлялося, Україна і Євросоюз підписали угоду «Підтримка ЄС для сходу України», яка передбачає надання Україні додаткового фінансування в 50 млн євро на підтримку Луганської та Донецької областей.

Крім того, бойовики «2-го армійського корпусу» на Донбасі обстріляли свою ж диверсійно-розвідувальну групу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: