Гройсман розповів, чи закладене до бюджету-2018 підвищення мінімалки

Читать на русском
В остаточно прийнятому Верховною Радою державний бюджет України на 2018 рік передбачена норма про коригування мінімальної заробітної плати в залежності від стану економіки.

В остаточно ухваленому Верховною Радою державному бюджеті України на 2018 рік передбачена норма про коригування мінімальної заробітної плати в залежності від стану економіки.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман перед голосуванням парламенту 7 грудня, передає «Слово і Діло».

Держбюджет-2018: хто і як голосував за головний кошторис країниПоказуємо, як народні депутати Верховної Ради віддали голоси за Державний бюджет на 2018 рік.

«Я розраховую, що заробітна плата буде підвищена і ми зможемо вийти на цифру, яку озвучив президент Петро Порошенко - 4100 грн. Але це все буде залежати від стану економіки», - зазначив прем'єр.

Голова уряду зазначив, що пропозицію президента України Петра Порошенка можна буде втілити в життя після аналізу першого кварталу 2018 року. Крім того, за словами заступника голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету Сергія Мельника, тоді ж з'явиться можливість вирішити проблеми з оплатою праці українських лікарів.

Раніше повідомлялося, що Порошенко привітав прийняття держбюджету-2018.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: