Порошенко відреагував на ухвалення держбюджету: такого не було давно

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко позитивно відреагував на ухвалення Верховною Радою державного бюджету на 2018 рік.

Президент України Петро Порошенко позитивно відреагував на ухвалення Верховною Радою державного бюджету на 2018 рік.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в ніч на 8 грудня, пише «Слово і Діло».

«Такого давно не було. До тридцять першого ще 24 дні, а Верховна Рада вже і бюджет проголосувала», - зазначив глава держави.

Порошенко також повідомив, що наступного року на будівництво та ремонт доріг у країні передбачили 40 мільярдів гривень.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко планує збільшити фінансування ЗСУ на 2018 рік до 84 мільярдів гривеньСказано 14 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Децентралізація і далі буде збільшувати фінансову основу місцевих громад. Стартує президентська ініціатива реанімації сільської медицини, в амбулаторії, ФАПи, швидкісний Інтернет інвестуємо п'ять мільярдів», - написав президент.

Держбюджет-2018: хто і як голосував за головний кошторис країниПоказуємо, як народні депутати Верховної Ради віддали голоси за Державний бюджет на 2018 рік.

Глава держави також відзначив підвищення мінімальної заробітної плати 2018 року. На його думку, це «детінізує зайнятість, і, як і цього року, підтягне реальну середню зарплату".

«На армію передбачено 86 мільярдів гривень, що майже на 25% більше, ніж цього року. П'яту частину бюджету буде використано на озброєння і військову техніку, що на 34% більше, ніж цього року», - додав Порошенко.

Як повідомлялося, увечері 7 грудня Верховна Рада у другому читанні і в цілому підтримала державний бюджет України на 2018 рік.

Раніше Верховна Рада ухвалила законопроект № 6776-д про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2018 році.

Нагадаємо, 14 листопада Верховна Рада ухвалила в першому читанні проект бюджету-2018.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: