У СЦКК показали фото наслідків обстрілу Водяного

Читать на русском

Як відзначили в СЦКК, бойовики обстріляли Водяне з мінометів калібру 82 мм, в результаті чого частково був зруйнований дах житлового будинку.

Українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації припинення вогню (СЦКК) оприлюднила фото наслідків обстрілу бойовиками ОРДО населеного пункту Водяне 6 грудня.

Про це повідомляється на сторінці в Facebook прес-центру штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Як відзначили в СЦКК, бойовики обстріляли Водяне з мінометів калібру 82 мм, в результаті чого частково був зруйнований дах житлового будинку.

Міни нового зразка та хитрощі бойовиків: чому війна – не єдина проблема ДонбасуУкраїна перебуває на третьому місці в світі за забрудненням території вибухонебезпечними предметами через війну на Донбасі. Про розмінування Донбасу розповіли експерти.

«Під час проведення фотофіксації спостережна група української сторони СЦКК встановила, що бойовики ОРДО застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 міліметри. В результаті обстрілу був частково зруйнований дах житлового будинку на садовій ділянці товариства «Металіст», де на той час проживали люди. Пошкоджене майно та речі домашнього вжитку всередині будинку», – йдеться в повідомленні.

У результаті обстрілу жертв серед цивільного населення немає.

Крім того, в ніч на 8 грудня терористи повторно обстріляли Водяне з великокаліберних кулеметів.

Раніше повідомлялося, що епіцентр протистояння в зоні АТО змістився в передмістя Авдіївки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: