ДТП у Харкові: поліція встановила ще одного порушника

Читать на русском
Під час розслідування смертельної ДТП на вулиці Сумській у Харкові поліція встановила ще одного порушника правил дорожнього руху під час аварії.

Під час розслідування смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові поліція встановила ще одного порушника правил дорожнього руху під час аварії.

За інформацією поліції, водій автомобіля Opel Vivaro також почав рух на жовтий сигнал світлофора разом із Volkswagen Touareg. Про це розповів начальник відділу слідчого управління харківської поліції Олександр Умников, передає «Слово і Діло».

У Києві сталася ДТП з сином ВірастюкаУ Києві на пішохідному переході невідомий на Toyota Corolla збив сина українського стронгмена Василя Вірастюка.

«Направлені матеріали до Управління патрульної поліції міста Харкова для вирішення питання про притягнення до адміністративної відповідальності водія автомобіля Opel Vivaro, який почав рух поруч з автомобілем Volkswagen Touareg на жовтий сигнал світлофора», – повідомив Умников.

Також вирішується питання про виділення матеріалів у окреме провадження щодо автошколи, де проходила навчання фігурантка кримінального провадження Олена Зайцева.

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg.

Після зіткнення Lexus вилетів на тротуар і наїхав на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці. Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні вранці 26 жовтня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: