Суд почав розгляд справи Насірова

Читать на русском
Шевченківський райсуд Києва почав розгляд по суті кримінального провадження за звинуваченням відстороненого від виконання обов'язків голови ДФС Романа Насірова та керівника департаменту погашення боргу Володимира Новікова.

Шевченківський районний суд Києва почав розгляд по суті кримінального провадження за звинуваченням відстороненого від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та керівника департаменту погашення боргу ДФС Володимира Новікова.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише УНН.

Справу розглядає колегія з трьох суддів.

Голова ДФС і керівник департаменту звинувачуються в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Крім того, голові ДФС інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Сторона звинувачення вважає, що очільник ДФС протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних і незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ «Фірма« Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр».

Раніше повідомлялося, що Насірову обмежили час на ознайомлення зі справою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: