Справа Насірова: в суді визначилися з часом проведення засідання

Читать на русском
27 листопада 2017 о 16:15 у Шевченківському районному суді міста Києва відбудеться підготовче судове засідання.

27 листопада 2017 о 16:15 у Шевченківському районному суді міста Києва відбудеться підготовче судове засідання з розгляду обвинувального акту в кримінальному провадженні за обвинуваченням голови ДФС України , а також керівника департаменту ДФС.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію САП на сторінці в Facebook.

Насіров vs слідство: справу «головного податківця» поставили на паузуПолітолог оцінив ситуацію довкола справи Романа Насірова та розповів, які подальші перспективи розслідування.

Нагадаємо, що голова ДФС і керівник департаменту звинувачуються в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Крім того, голові ДФС інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Сторона звинувачення вважає, що голова ДФС Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних і незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр». Ці рішення були ухвалені ним із порушенням встановленої законом процедури, а саме за відсутності належного обґрунтування й законних підстав, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді ненадходження обов'язкових платежів до державного бюджету в сумі понад 2 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що Насірову обмежили час на ознайомлення зі справою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: