Клімкін провів важливі переговори з Волкером

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час засідання ради міністрів ОБСЄ провів зустріч зі спецпредставником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час засідання Ради міністрів ОБСЄ провів зустріч зі спецпредставником Держдепартаменту США з питань України Куртом Волкером.

Про це повідомила в Twitter речниця МЗС Мар'яна Беца, пише «Слово і Діло».

«Важлива й тепла зустріч із Куртом Волкером на полях Ради міністрів ОБСЄ», – написала Беца.

Клімкін: пауза в зустрічах Волкера із Сурковим буде використана з користюЗа словами Клімкіна, важливо, щоб Донбас поступово переходив під міжнародний контроль, що забезпечить дотримання безпекових умов.

Вона також додала, що у виступі на засіданні Клімкін приділив основну увагу агресії Росії проти України та необхідності пошуку ефективних механізмів боротьби з нею.

Як відомо, 7 грудня у Відні почалося 24-те засідання Ради міністрів ОБСЄ, де раніше Клімкін закликав країни ОБСЄ запровадити нові санкції проти Росії.

Також у засіданні бере участь державний секретар США Рекс Тіллерсон. Він, зокрема, під час виступу заявив, що санкції проти Росії зберігатимуться доти, доки Кремль не поверне Крим Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: