Гройсман розповів про зарплати та бюджет

Читать на русском
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман  заявив, що 2018 рік буде більш стабільним для кожної української родини. Він також розповів про нові зарплати.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що 2018 рік буде більш стабільним для кожної української родини. Він також розповів про нові зарплати.

Про це очільник уряду сказав в ефірі програми «Свобода слова», передає «Слово і Діло».

«Більше буде робочих місць, більші будуть бюджети, більші будуть зарплати. Тобто фактично, ми починаємо повертатись до нормальної стабілізації ситуації в країні і хто б як би нас не лякав, а ми чітко можемо сказати, що 2018 рік буде більш успішним економічно, більш стабільним для кожної української родини. Врешті-решт на це ми і працюємо сьогодні», - сказав він.

Також глава уряду додав, що розуміє, «про що люди сьогодні думають».

«Думають про безпеку, думають про нормальну роботу, про заробітну плату, як дитину віддати до нормального дитячого садочку і так далі. Всі ці проблеми ми можемо вирішувати самостійно. Ніхто не приїде із-за кордону і не буде нам створювати нормальних умов, але через чіткі, правильні дії, ми можемо досягати успіху. Я в це щиро вірю, я у цьому глибоко переконаний і більше того, я розумію як іти цим шляхом, щоб здобути омріяну стабільність в нашій країні. Не лозунгами, ні від кризи до кризи, а абсолютно нормально, системно йти і рухатись в перед», - пояснив Гройсман.

Нагадаємо, у Верховну Раду надійшов доопрацьований проект закону «Про державний бюджет України на 2018 рік».

Раніше спікер парламенту Андрій Парубій назвав терміни прийняття держбюджету-2018.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: