Заборона Партії регіонів: чому про політсилу забули

Читать на русском
В Окружному адміністративному суді Києва відбудеться засідання за позовом, яким вимагається визнати протиправною бездіяльність Міністерства юстиції щодо заборони діяльності ПР.

У середу,6 грудня, в Окружному адміністративному суді Києва відбудеться засідання за позовом, яким вимагається визнати протиправною бездіяльність Міністерства юстиції щодо заборони діяльності Партії регіонів.

Позов подала громадська організація «Загальноукраїнське бюро розслідувань» ще в серпні, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Главком».

Громадськість вимагає від Кабміну скасувати реєстрацію партії Януковича.

«У липні ми зверталися до Мін’юсту з відповідним зверненням, бо це єдиний орган, що може звернутися до суду щодо ініціативи заборони партії», – розповів перший заступник голови «Загальноукраїнського бюро розслідувань», правозахисник Олександр Ліпашов.

За його словами, у відповідь Мін’юст надіслав листа, що не має будь-якої інформації щодо порушення чинного українського законодавства з боку Партії регіонів чи її представників.

Нагадаємо, Старобільський райсуд Луганської області 17 листопада продовжив арешт екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову на два місяці.

Також у ГПУ розповіли, яка частина «Межигір’я» належить державі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: