Партія регіонів пройшла люстрацію - Шуфрич

Читать на русском

Народний депутат від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що в нинішньому складі Партії регіонів залишилися депутати, які працюють в інтересах країни, а не заради своєї вигоди.

 «Київська партійна організація Партія регіонів, як і більшість регіоналів у країні пройшли вже реальну люстрацію», - сказав Шуфрич, передає кореспондент «Слова і Діла».

На його думку, депутати, які прийшли з «кон'юнктурних міркувань» вже вийшли з партії і «перефарбувалися в інші кольори, з якими приходили».

Він висловив жаль, що Віктор Федорович Янукович залишив країну. «Янукович кинув свою країну. А нас він кинув двічі - і як жителів країни, і як членів Партії регіонів», - сказав Шуфрич.

Станом на 31 березня в системі «Слово і Діло» зафіксовано 83 обіцянки, що стосуються люстрації влади. Однак, незважаючи на заяви політиків, обіцянки залишаються тільки словами.

Замість люстрації влади 8 квітня Верховна Рада прийняла закон «про люстрацію суддів». Закон визначає правові та організаційні засади проведення спеціальної перевірки судів загальної юрисдикції.

7 травня Нестор Шуфрич офіційно заявив про намір виставити свою кандидатуру на посаду міського голови Києва.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 42 обіцянки Шуфрича. Зокрема він заявив, що Партія регіонів не проголосує за закон про тимчасово окуповані території і дотримав свою обіцянку. 18 обіцянок залишаються в стадії виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: