Нардеп Тимошенко передумав і став одним із ініціаторів відставки Соболєва

Читать на русском
Народний депутат від Народного фронту Юрій Тимошенко, незважаючи на свою обіцянку не підтримувати план президента з відсторонення Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комитету, в грудні виступив одним з ініціаторів цієї ініціативи.

Народний депутат від «Народного фронту» Юрій Тимошенко, незважаючи на свою обіцянку не підтримувати «план президента» з відсторонення Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комитету, в грудні виступив одним із ініціаторів цієї ініціативи.

«Слово і Діло» нагадує, що 21 березня Тимошенко в ефірі одного з телеканалів заявив, що «не підтримає план Петра Порошенка з усунення Соболєва».

Тоді народний обранець зазначив, що призначення нових членів комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції (Тетяна Ричкова, Юрій Буглак), що працюють в інтересах президента, є частиною плану щодо рейдерського захоплення зазначеного комітету та призначення нового голови. За словами нардепа, причиною для зміни керівництва комітету є зрив трьох його засідань.

Але вже в грудні, коли представники БПП, «Народного фронту» та «Відродження» офіційно ініціювали процедуру відкликання Соболєва з посади голови парламентського комітету, під цією ініціативою Тимошенко свій підпис все-таки поставив.

Нагадаємо, загалом Юрій Тимошенко дав 27 обіцянок, 10 з яких виконав, а 3 – провалив. Рівень його відповідальності – 37%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: