Комітет ухвалив рішення щодо відставки Соболєва

Читать на русском
У комітеті Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції визнали роботу голови комітету Єгора Соболєва незадовільною.
Эгор Соболэв

У комітеті Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції визнали роботу голови комітету Єгора Соболєва незадовільною.

Як повідомляє «Слово і Діло», за відповідне рішення проголосували більшість присутніх на засіданні 6 грудня членів комітету.

Квартира в центрі столиці й котедж під Києвом: чим володіє народний депутат Єгор СоболєвСкориставшись реєстром нерухомого майна, «Слово і Діло» з'ясувало, чим володіє Єгор Соболєв і його сім'я.

Крім того, вирішено ініціювати перед Верховною Радою процедуру відкликання Соболєва з посади голови комітету.

Таке рішення підтримали переважно члени комітету, які представляють фракцію «Блоку Петра Порошенка». Їх підтримали «Народний фронт», «Опозиційний блок», Радикальна партія Олега Ляшка та група «Відродження».

«Ми можемо за це проголосувати. Але це не має жодних правових наслідків», – сказав позафракційний народний депутат Віктор Чумак перед голосуванням.

Також він додав, що ініціаторам відкликання Соболєва доведеться зареєструвати відповідний проект постанови, який також необхідно буде розглянути на комітеті.

Як повідомлялося раніше, Соболєв уже заявляв, що його хочуть звільнити з посади голови парламентського комітету з протидії корупції й нібито знайшли заміну серед народних обранців у Радикальній партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: