Суд назавжди забрав у Насалика житло та автомобіль

Читать на русском
Суд заарештував дві земельні ділянки та автомобіль міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.

Суд заарештував дві земельні ділянки та автомобіль міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.

Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Києва за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу «Карпати» (Львів) Петра Димінського, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Апеляційний суд визнав обґрунтованим припущення адвоката бізнесмена, що Насалик може продати земельні ділянки та автомобіль, а це може ускладнити виплату позики в разі ухвалення позитивного для Димінського рішення. Рішення оскарженню не підлягає.

З чотирьох обіцяних Насаликом атомних енергоблоків вчасно вдалося запустити лише дваУ листопаді міністр енергетики планував запустити в Україні 4 нових енергоблоки АЕС, але з двома, на жаль, не вклався в терміни.

Нагадаємо, раніше суд скасував арешт квартири та житлового будинку міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.

Як відомо, в середині серпня повідомлялося, що Печерський районний суд Києва до 2020 року заарештував квартиру та житловий будинок Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського.

Після цього Ігор Насалик оскаржив у суді арешт своєї нерухомості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: