Доба в АТО: бойовики знизили інтенсивність обстрілів

Читать на русском
З настанням темного часу доби порушувати режим припинення вогню загарбники не припинили, однак, у порівнянні з останніми днями, дещо зменшили інтенсивність обстрілів.

Незважаючи на те, що війська окупантів продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних Сил України з заборонених в Мінську мінометів, ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою українською армією.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Вівторок у зоні АТО: більш ніж 10 обстрілів, жертв немаєУ зоні проведення АТО, починаючи з півночі, російсько-терористичні війська 13 разів порушили режим припинення вогню, епіцентром протистояння залишається луганський напрямок.

Так, з настанням темного часу доби порушувати режим припинення вогню загарбники не припинили, однак, у порівнянні з останніми днями, дещо зменшили інтенсивність обстрілів.

На луганському напрямку окупанти з мінометів різних калібрів вели вогонь по оборонним укріпленням наших захисників у Луганського Зайцев і Новолуганське. З гранатометів і стрілецької зброї противник турбував захисників Кримського і Новотошківське.

На донецькому напрямку ворог кілька разів з мінометів і гранатометів на Приазов'ї обстріляв захисників Водяного, а зі стрілецької зброї - підступи до Старогнатівка. У передмісті Авдіївки російські найманці порушували перемир'я з мінометів і гранатометів, а в районі Богданівка ворог застосував озброєння БМП і гранатомети.

Загалом, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку окупантів. У разі необхідності українські військові давали агресору адекватну відповідь.

В результаті ворожих обстрілів жоден український захисник не постраждав.

Раніше з'ясувалося, чи вистачить зимової форми для всіх бійців ЗСУ.

Нагадаємо, Міноборони запросило громадян взяти участь у флешмобі в день ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: