Луценко та «МіхоМайдан»: що розкажуть парламентарям

Читать на русском
Генерального прокурора Юрія Луценка викликали до Верховної Ради для надання інформації про причини обшуків у екс-голови Одеської ОДА.

Генерального прокурора Юрія Луценка викликали до Верховної Ради для надання інформації про причини обшуків у екс-голови Одеської ОДА й колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, передає УНН, пише «Слово і Діло».

«Ми сьогодні звернулися до генерального прокурора й попросили його о 16:00 бути на трибуні й доповідати. Я думаю, що те, що ви почуєте, матиме сенсаційний характер», – сказав депутат.

На запитання журналістів, що він має на увазі під сенсаційним характером повідомлення, Березенко відповів, що не хотів би поки про це говорити.

«Ми попередньо знаємо, що на сьогодні розкриті Службою безпеки та ГПУ джерела фінансування так званого «Міхо-майдану». Я думаю, що ті люди, які фінансують цей майдан, будуть серйозним сюрпризом як для преси, так і для всієї України», – зазначив парламентар.

Нагадаємо, в Києві затримали Міхеіла Саакашвілі. Йому усно оголосили про підозру нібито за статтею 256 Кримінального кодексу України (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності).

Лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі, який виліз на дах 8-поверхового будинку й погрожував стрибнути, закликав українців вийти на нові мітинги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: