Видворений соратник Саакашвілі намагався нелегально потрапити до України

Читать на русском
За попередніми даними марш Саакашвілі за імпічмент президента зібрав близько трьох тисяч громадян. Підтримати політика мали намір і його соратники, яких раніше видворили з України.

За попередньою інформацією, соратник Міхеїла Саакашвілі, якого раніше СБУ видворила з країни намагався незаконним шляхом повернутися в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна, пише «Слово і Діло».

«У Молдові при спробі нелегально потрапити в Україну в результаті спільних дій українських і молдавських прикордонників затримано видвореного раніше з України грузина Вано Надирадзе», - сказано в повідомленні.

Відзначено, що молдавська сторона затримала Надирадзе на 72 години, який після депортації з України прибув до Молдови.

Як відомо, СБУ видворила з України 8 грузин, в тому числі і Надирадзе. Раніше ЗМІ повідомляли, що він був добровольцем АТО, але Міноборони офіційно заявили про те, що він не перебував у лавах ЗСУ.

У свою чергу Міхеїл Саакашвілі заявив про протести і додав, що не опустить руки, навіть якщо його самого затримають. Політик вважає, що депортація грузинів пов'язана з його персоною.

Тим часом в МВС розповіли, що четверо затриманих громадян причетні до діяльності кримінальних угруповань і перебували на території України незаконно.

Нагадаємо, сьогодні політик провів марш за імпічмент Порошенко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: