Марш Саакашвілі: у МВС розповіли про ситуацію в Києві

Читать на русском
За попередніми даними марш Саакашвілі за імпічмент президента зібрав близько трьох тисяч громадян. У МВС прокоментували протести.

Міністерство внутрішніх справ повідомило, що ситуація в столиці спокійна, але в зв'язку з проведенням акцій протесту, зокрема маршу Саакашвілі за імпічмент президента вирішено посилити заходи безпеки.

Про це повідомили в прес-службі МВС, передає «Слово і Діло».

У відомстві уточнили, що публічну безпеку і правопорядок на центральних вулицях столиці забезпечує Національна поліція України та військовослужбовці Національної гвардії України.

«Правоохоронці закликають учасників масових заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у забезпеченні правопорядку і безпеки», - йдеться в повідомленні.

Учасники акції пройдуть по маршруту - бульвар Тараса Шевченка, Хрещатик, Європейська площа. Протестуючі сформували колону і почали рух по бульвару Тараса Шевченка в бік вулиці Хрещатик.

За словами самого організатора маршу, протест за імпічмент «єдиний шанс мирним, законним способом зупинити сповзання України в диктатуру і нову Руїну».

До акції приєдналися лідери опозиційних сил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: