Бойовики на Донбасі активно вербують місцеве населення – Тимчук

Читать на русском
Бойовики ДНР організували кампанію, спрямовану на вербування місцевого населення до лав бойовиків на окупованій території Донецької області.

Бойовики «ДНР» організували кампанію, спрямовану на вербування місцевого населення до лав бойовиків на окупованій території Донецької області.

Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» (ІС) Дмитро Тимчук у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, зростає некомплект особового складу в «1-му АК ДНР».

«У Донецьку, Макіївці та інших великих містах окупованих районів Донецької області йде масована кампанія з вербування до лав окупаційних військ. Фігурують «1-я омсбр», «артбригада Кальміус», «3-тя омсбр» та «9-й омсп мп», – зазначив Тимчук.

Він додав, що «потрібні» ті, хто володіє широким спектром військово-облікових спеціальностей. Окупанти ведуть вербування шляхом розклеювання оголошень у громадському транспорті та в публічних місцях, активно залучаються ЗМІ, проводиться «профорієнтація» в навчальних закладах.

«Переворот» у Луганську: об'єднання «Л/ДНР» та повернення до проекту «Новоросія»У Луганську поширюють листівки із закликами до об'єднання республік, а в мережі з'явилося відео із закликом до Захарченка повернути Новоросію. Чи можливий такий перебіг подій, розбиралися експерти.

Нагадаємо, за словами Тимчука, РФ випробовує на Донбасі радіолокаційний комплекс.

Також раніше він поінформував, що підконтрольні РФ бойовики активно закидають на вільну територію України агентуру, використовуючи кілька основних «легенд».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: