Тимчук: «ДНР» інтенсивно закидає агентуру на підконтрольну територію

Читать на русском
В Інформаційному спротиві перерахували модні серед агентури бойовиків легенди при закиданні на підконтрольну Україні територію.

Підконтрольні РФ бойовики активно закидають на вільну територію України агентуру, використовуючи кілька основних «легенд».

Про це йдеться в зведенні «Інформаційного спротиву», яке оприлюднив на своїй сторінці в Facebook народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

«Так зване «розвідувальне управління республіканської гвардії ДНР» реалізує чергову масштабну операцію із закидання (інфільтрації) агентури до підконтрольних Україні районів Донбасу», – йдеться в повідомленні.

За даними ІС, при закиданні агентури використовуються три основні методи: «біженець-переселенець», який зустрічається дедалі рідше, «бойовик-дезертир» і «переселенець до родичів».

У групі зазначили, що легенда про дезертира останнім часом зустрічається частіше й іноді відрізняється опрацюванням, а історія про переїзд до родичів іноді втілюється в легенді про «потерпілого» чиновника, переважно з правоохоронної системи й судів, а також у місцевих чиновників районного масштабу.

Нагадаємо, 2 листопада СБУ спіймала диверсанта бойовиків у Краматорську під час закладення вибухівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: