Чалий хоче примирити ГПУ і НАБУ у Вашингтоні

Читать на русском
Валерій Чалий намір залагодити конфлікт між керівництвом ГПУ і НАБУ під час візиту представників цих відомств в американську столицю Вашингтон.
Валерій Чалий

Посол України в Сполучених Штатах Америки Валерій Чалий намір залагодити конфлікт між керівництвом ГПУ і НАБУ під час візиту представників цих відомств в американську столицю Вашингтон.

Як інформує «Слово і Діло», б це він заявив в ефірі «112 Україна».

Конфлікт антикорупціонерів із ГПУ та СБУ: чому не варто шукати, хто правий, а хто винуватийУ НАБУ заявили, що СБУ та ГПУ зірвали операцію, яка готувалася півроку, щодо чиновників Державної міграційної служби. У ГПУ своя правда, хоча, за словами директора НАБУ, генпрокурор пообіцяв нікого з Бюро не затримувати. Ситуацію оцінили експерти.

«З сьогоднішнього дня вже тут директор НАБУ Артем Ситник, керівник антикорупційної прокуратури Назар Холодницький приїде, приїдуть керівники правоохоронних структур, Генеральної прокуратури. Думаю, ми тут в посольстві їх об'єднаємо», - заявив посол.

За словами Чалого, також від ГПУ в Вашингтон прилетить заступник генпрокурора Євген Єнін.

Як повідомлялося, генеральний прокурор Юрій Луценко назвав агентів НАБУ, які працюють під прикриттям, нелегальним угрупованням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: