Війна на Донбасі: на передовій активізувалися снайпери

Читать на русском
У зоні АТО істотно активізувалися снайпери терористів. За даними джерел на передовій, за минулі вихідні снайпери кілька разів окупантів атакували підрозділи української армії.

У зоні АТО істотно активізувалися снайпери терористів.

За даними джерел «Слова і Діла» на передовій, минулих вихідних снайпери окупантів атакували підрозділи української армії як на луганському, так і на донецькому напрямку.

«Мало того, що стали активніше застосовувати великокаліберні міномети, так ще й снайперів своїх підтягнули. Останні – гарматне м'ясо. Вони іноді підходять занадто близько до наших позицій, ми їх ліквідовуємо, а потім з'ясовуємо, що на один наш опорник полювали відразу двоє-троє снайперів терористів», – розповів нам один із десантників, що несе службу в районі Авдіївки.

Тим часом учора снайпер окупантів поранив двох військових у Луганській області. Одному із солдатів куля влучила в голову, другому – в плече.

«Хлопці виходили з бліндажа. Снайпер ворога чекав на них. Той, якому куля потрапила в голову, перебуває у важкому стані. Ми молимося за нього», – розповів нам військовий, який несе службу під Луганськом.

Офіційно прес-центр АТО підтверджує факт поранення трьох наших військовослужбовців, щоправда, не вказуючи місце, де це сталося. У штабі також відзначають, що один із захисників отримав «бойову травму», а один військовослужбовець загинув.

Нагадаємо, за минулу добу, 3 грудня, бойовики 38 разів порушили перемир'я – 1 боєць ЗСУ загинув, ще 4 – поранені.

Раніше помер поранений під Троїцьким український військовий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: