Помер поранений під Троїцьким український військовий

Читать на русском
Поранений вчора біля Троїцького український військовий помер у лікарні Попасної. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Поранений вчора біля Троїцького український військовий помер у лікарні Попасної.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 грудняСитуація на сході країни станом на 00:00 1 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Вчора внаслідок ворожого обстрілу біля Троїцького один захисник України отримав важке поранення. Його було оперативно евакуйовано, але, на жаль, від отриманих травм військовослужбовець помер у лікарні Попасної. Керівництво Міноборони, Генштабу, військовослужбовці ЗСУ, бойові побратими висловлють щирі співчуття рідним і близьким воїна, який загинув за Україну», - сказав Мотузяник.

Окрім цього, за його словами, минулої доби один український військовий зазнав поранень.

«Його було доставлено до військово-мобільного госпіталю, де йому зараз надається вся необхідна медична допомога», - зазначив він.

Нагадаємо, бойовики ОРДО сфабрикували фейковий лист від жителів Гладосово до першого заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Олександра Хуга, в якому «поскаржилися» на дії Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: